Velkommen til Volvo SELEKT
Godkendte brugtebiler

Volvo SELEKT - det smarteste valg, når du skal købe en brugt Volvo.

Vi vælger kun de bedste brugte biler. Bilerne klargøres via en omfattende kvalitets kontrol, godkendt af Volvo Cars Danmark A/S. Volvo SELEKT biler er altid opdateret med den seneste software opdatering. Volvo SELEKT er din sikkerhed for et trygt køb – Kvalitetskontrol, Volvo SELEKT garanti, Volvo Assistance.

volvo selekt - det smarteste valg, når du skal købe en brugt volvo.

12 måneders Volvo Assistance

En Volvo SELEKT bil har altid 12 måneders Volvo Assistance. Volvo Assistance dækker i hele Europa, 24 timer i døgnet. Fra et flat dæk til en trafikulykke – hvis du sidder fast hjemme eller på farten – kan du regne med hjælp fra Volvo Assistance.

12 måneders volvo assistance

360° OMTANKE FOR DINE BEHOV

Når du køber din bil hos os, deltager du i Volvo Selekt-programmet. Så det er mere end en bare et køb: Med Volvo Selekt får du tryghed og en ægte Volvo-oplevelse, både før og efter du får udleveret din nøgle af os.

 24 måneders garanti  Garanti til bilen er 7 år   Nøje udvalgt og verificeret Originale Volvo-reservedele  
 baseret på et ubegrænset kilometertal for biler der er mindre end syv år gamle og har kørt mindre end 150.000 ved start.  Vælger du en bil som fortsat har fabriksgaranti, gælder denne til bilen bliver 7 år gammel, med ubegrænset kilometer. af din forhandler, som hver bil er, er den altid under syv år gammel og har under 150.000 km på tælleren.  og kun originale Volvo-reservedele monteres på en Volvo Selekt-bil.   


 De nyeste softwareopdateringer 12 måneders Volvo Assistance 155 punkt tjek    
...indgår som en del af vores kontroltjek forud for leveringen for at optimere din bil og din køreoplevelse. Kun et telefonopkald borte –
vi kommer ud og klarer dit problem på stedet eller kører dig til en nærliggende forhandler eller et værksted, der kan hjælpe.
...udføres på din bil af vores Volvouddannede teknikere, før den bliver leveret til dig.    

Den nye Volvo SELEKT brochure

Den nye Volvo SELEKT brochure

Top